Home / Hrvatska 2018 / Červar: “Ima dosta materijala za kritiku, moramo biti koncentriraniji”

Červar: “Ima dosta materijala za kritiku, moramo biti koncentriraniji”

Hrvatska je u pripremnom dvoboju bila bolja od Crne Gore s 25:22, a nakon susreta izbornik Lino Červar istaknuo je zadovoljstvo pobjedom, ali i ustvrdio kako je vidio dosta toga što treba popraviti.

Hrvatska je slavila u lijepoj atmosferi u Splitu, Lino Červar mogao je biti zadovoljan impulsom s tribina te pobjedom, ali nije bježao od stvari koje treba popraviti.

“Nisam zadovoljan desnom stranom obrane jer smo tu primili neke lagane golove. Moramo u obrani biti čvršći i nismo bili dovoljno koncentrirani. Igrali smo 5-1 i 6-0 obranu, bilo je tu i dobrih trenutaka, pogotovo kod tijesnog rezultata. I u napadu je bilo pogrešaka, dosta smo srljali i promašili puno zicera, uglavnom imam dosta materijala za kritiku. Protiv Srbije moramo igrati još bolje, moramo ispraviti ove nedostatke”, istaknuo je Červar.

“Obranom se pobjeđuje, a napadom gubi utakmica. Napad je dosta griješio, a obrana imala uspona i padova, a kada obrana nije dobra, ne možete biti niti zadovoljni, Ne smije nam se dogoditi da ne odradimo dobar posao u obrani.”

Narednih dana Hrvatska će raditi na posljednjim uštimavanjima uoči Europskog prvenstva i više se posvetiti skautingu.

“Ovih zadnjih dana priprema više ćemo pratiti i proučavati naše protivnike. Dobro ćemo ih izanalizirati, a na kraju sve je u glavi. Ako budemo koncentriraniji, sve će biti bolje.”

Izvor: HRSport.net

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close