24. Juna 2024.

O nama

Portal Svijet Rukometa je specijalizirani internet magazin koji je počeo sa radom sredinom 2012. godine. Osnovni cilj ovog projekta jeste da se svim ljubiteljima rukometa u Bosni i Hercegovini i regionu, na što bolji i kvalitetniji način pruže informacije o dešavanjima na rukometnim terenima diljem Evrope.

Svakodnevno donosimo najzanimljivije i najaktuelnije vijesti iz Bosne i Hercegovine, regiona i Evrope.

Ponosni smo partneri brojnih događaja u Bosni i Hercegovini. Službeni smo partneri Rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, turnira „Rukomet je moja budućnost“ koji svake godine u Bugojnu okupi juniorske reprezentacije iz različitih dijelova svijeta. Takođe, ponosni smo partneri projekta Međunarodni rukometni turnir „Rukomet u Srcu Zavidovići-Žepče-Maglaj“ , jednog od najvećih i najorganizovanijih rukometnih turnira za mlađe dobne skupine u regionu.

Mi smo jedan od rijetkih portala u Bosni i Hercegovini koja Vam donosi kompletnu statistiku svih rukometnih takmičenja u Bosni i Hercegovini pod okriljem Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine. Prije svega to su Premijer liga – Muška konkurencija, Premijer liga – Ženska konkurencija.

Takođe, osim državnih takmičenja tu su i lige pod okriljem Rukometnog saveza Federacije BiH i Rukometnog saveza Republike Srpske, Prva liga FBiH – Grupa Sjever, Prva liga FBiH – Grupa Jug, Prva liga FBiH – Ženska konkurencija, Prva liga RS – Muška konkurencija, Prva liga RS – Ženska konkurencija.

Svijet Rukometa –  Rukomet sa dušom!

Strogo zabranjeno kopiranje objavljenih sadržaja, za više informacija obratite nam se na svijetrukometa@gmail.com

Close