29. Maja 2024.

Uslovi korištenja

Portal www.svijet-rukometa.com (u daljnjem tekstu Svijet Rukometa) Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala te svih njegovih dijelova i internetskih stranica portala Svijet Rukometa, smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi. portal Svijet Rukometa ne stoji iza istinitosti informacija, koje su preuzete iz drugih izvora.

Drugi portali i internetske stranice smiju prenijeti dijelove autorskih članaka uz obavezno navođenje izvora pri čemu su dužni objaviti i link na originalni tekst na portal Svijet Rukometa u obliku izvornog imena članka koje i linka. Članke, vijesti i tekstove drugih izvora koji se nađu na portalu Svijet Rukometa kod preuzimanja potrebno je obraditi na način kako to vlasnici autorskih prava istih nalažu.

Uredništvo portala Svijet Rukometa zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Portal Svijet Rukometa zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Portal Svijet Rukometa se sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje portala Svijet Rukometa koristite na vlastitu odgovornost. Portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača.

Ne snosimo odgovornost ni za kakvu štetu nastalu korištenjem ili oglašavanjem na ovom portalu. Komentari i diskusije odražavaju stavove njihovih autora a ne nužno i stavove portala Svijet Rukometa

Strogo zabranjeno kopiranje objavljenih sadržaja, za više informacija obratite nam se na svijetrukometa@gmail.com

Close