Home / Hrvatska 2018 / Marko Kopljar doživio tešku povredu: Oporavak će trajati dugo, karijera mu je pod upitnikom?

Marko Kopljar doživio tešku povredu: Oporavak će trajati dugo, karijera mu je pod upitnikom?

Sada već bivši hrvatski rukometni reprezentativac, Marko Kopljar koji se od Kauboja oprostio nakon završetka posljednjog Europskog prvenstva zbog povrede je prije vremena završio sezonu u Bundesligi.

Naime, Kopljar je ozljedu pretrpio protekle subote u ogledu EHF kupa između njegovog Füchse Berlina i Saint-Raphaëla kada je doživio rapturu Ahilove tetive. Iskusni 32-godišnji bek uskoro će biti podvrgnut operativnom zahvatu i sasvim sigurno čekat će ga stanka od nekoliko mjeseci.

– Ovo je za nas gorka pilula jer Kopljar je u posljednjih nekoliko utakmica bio u dobroj formi i bio velik dio našeg uspjeha. Želimo mu svako dobro i brz oporavak – izjavio je direktor berlinskog kluba Bob Hanning.

Nekadašnji desni bek PPD Zagreb i bivši kapetan reprezentacije Hrvatske, godinama nije dobivao pravu minutažu u klubovima, ali to nije bio slučaj u Berlinu. Marko Kopljar igračku karijeru započeo je u Požegi, a nakon Medveščaka i PPD Zagreba i posudbe u Đakovu i Metkoviću zaigrao je za velikane poput Paris-Saint Germaina, Barcelone i Veszpréma.

Izvor: Sportske Novosti

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close