Home / BiH Rukomet / Omladinska takmičenja / Omladinci RK Maglaj apsolutni pobjednici omladinske rukometne lige „Sjever“

Omladinci RK Maglaj apsolutni pobjednici omladinske rukometne lige „Sjever“

Odigravanjem zaostalih susreta spuštena je zavjesa na još jednu, više nego uspješnu sezonu u okviru Omladinske rukometne lige „Sjever“, u kojoj su se takmičile omladinske kategorije klubova sa područja Zeničko-Dobojskog i Tuzlanskog kantona.

Takmičenje je bilo organizovano i u ženskoj i u muškoj kategoriji, za dječake i djevojčice rođene 2000. godine i mlađe pa sve do 2006. godine i mlađe. Svoje prve takmičarske korake imale su i omladinske kategorije 2008. i mlađi mada su ove selekcije bile izvan konkurencije bez bodovnog salda.

Apsolutnu dominaciju tokom ove sezone imali su dječaci Škole rukometa Rukometnog kluba Maglaj, koji su u svim takmičarskim kategorijama osvojili prva mjesta, te na taj način izborili plasman na završnicu državnih prvenstava, gdje će se za plasman boriti sa najboljim ekipama iz ostalih regionalnih omladinskih liga.

Tom prilikom naredne subote 26.5.2018. godine u Sportskoj dvorani u Maglaju, biće upriličena svečana dodjela zlatnih medalja svim pomenutim selekcijama Škole rukometa RK Maglaj.

Kvalitetnim radom sa najmlađim uzrastima koji se pokazao kroz ovosezonsko takmičenje u ORL Sjever, pokazuje je da RK Maglaj ne mora da se brine za svoju budućnost.

Iz kluba ističu da su ponosni što se ove sezone mogu pohvaliti sa četiri od četiri zlatne medalje, u nikad jačoj konkurenciji, ubjedljivo osvojivši prva mjesta i obezbjedivši plasman na završnice prvenstava Bosne i Hercegovine.

Završnice državnih prvenstava odigrat će se u junu mjesecu.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Omladinske lige Republike srpske startaju početkom oktobra

Rukometni savez Republike Srpske putem zvaničnog sajta obavjestili su klubove o početku Omladinske lige Republike …

Close