Home / Hrvatska 2018 / ZAIGRAO I DUVNJAK Rukometaši pred tisuću navijača u Ivanić Gradu odigrali međusobnu utakmicu

ZAIGRAO I DUVNJAK Rukometaši pred tisuću navijača u Ivanić Gradu odigrali međusobnu utakmicu

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se u Ivanić Gradu na pripremama za skorašnje Europsko prvenstvo koje se u siječnju sljedeće godine održava u Hrvatskoj.

Kao zahvalu na sjajnom gostoprimstvu hrvatski izbornik Lino Červar jučer je odlučio otvoriti večernji trening za sve rukometne zaljubljenike. U dvoranu je pristiglo oko tisuću navijača iz Ivanića i okolice.

Ivanić-Grad: Otvoreni trening hrvatske rukometne reprezentacije pred tisuću ljudi

Posted by Index Sport on Freitag, 29. Dezember 2017

Rukometaši su odigrali međusobnu trening utakmicu. Skoro svaki potez Duvnjaka, Cindrića, Ćupića i društva popraćen je velikim ovacijama. Červar pred brojnim navijačima nije štedio nikoga pa tako ni tek oporavljenog Domagoja Duvnjaka.

Igrači su ostavljali dojam kao da igramo neku važnu utakmicu. Svaki je od njih davao je posljednje atome snage kako bi se pred stotinama navijača dokazao izborniku i ugurao na konačan popis igrača za Euro. Konkurencija je velika, a na igračima se vidjelo kako bi najradije svi zaigrali na prvenstvu, no Červar će imati tešku odluku, nekog će jednostavno morati izostaviti.

Međusobno se nisu štedjeli, bacali su se za svakom loptom, bilo je i par oštrih prekršaja, koji bi vjerojatno bili kažnjeni i s dvije minute isključenja da se radilo o pravoj utakmici.

Na oduševljenje svih prisutnih, kada bi bilo koja ekipa zabila gol, igrači s klupe bi to proslavili kao da se radi o golovima koji nam donose važne bodove.

 

Lino je isprobavao  brojne taktičke zamisli, stalno je rotirao igrače na vanjskim pozicijama te tako nije dopustio da neki zalutali promatrač otkrije sve karte hrvatske rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu.

Rukometaši su mogli osjetiti nevjerojatnu podršku navijača. Pola sata nakon treninga fotografirali su se s mladima i starima,  iako su bili vidno iscrpljeni, ispunili su svima želje, nitko nije bio zakinut za selfie sa svojim najdražim rukometašem.

Završne pripreme počinju 1. siječnja u Splitu, a hrvatski rukometaši natjecanje u skupini otvaraju 12. siječnja protiv Srbije. Nakon toga igraju protiv Islanda (14. siječnja), te sa Švedskom (16. siječnja). Hrvatska će sve utakmice prvog kruga igrati u splitskoj Spaladium Areni.

Izvor: Index.hr

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close