Home / SEHA / Veszprem potvrdio povratak u SEHA ligu

Veszprem potvrdio povratak u SEHA ligu

Mađarski prvak, ekipa Telecom Veszprema naredne sezone ponovo će se takmičiti u regionalnoj SEHA Gaszprom ligi, nakon dvogodišnjeg odsustva.

Veszprem se u SEHA ligi takmičio tri sezone te je za to vrijeme dva puta bio prvak a jednom viceprvak. Vodstvo SEHA lige dogovorilo je saradnju sa mađarskim prvakom za narednu sezonu, što je jučer i zvanično potvrđeno.

“Već smo dugo bili u pregovorima. Ovo je dogovor od kojeg će koristi imati obje strane. Doista smo sretni što ćemo imati u ligi oba finalista Lige prvaka. Sljedeća sezona će biti zanimljiva i vrlo izazovna za organizaciju”, izjavio je izvršni direktor SEHA – Gazprom lige Siniša Ostoić.

“Zadovoljni smo i vrlo sretni što se vraćamo u SEHA ligu koja je promijenila sustav natjecanja koji nam idealno odgovara. Važno nam je i to što je SEHA liga vrlo snažno natjecanje s jako dobrim momčadima”, izjavio je izvršni direktor Telekom Veszprema Zoltan Csik.

Veszprem je 2015. godine bio domaćin završnog turnira SEHA lige.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Zagrebaši upisali visoku pobjedu i nova tri boda protiv moskovskog Spartaka

U utakmici zaostalog 4. kola SEHA – Gazprom lige najbolji hrvatski rukometaši ugostili su novog sudionika regionalne lige – rukometni …

Close