Home / Ostalo / U Bijeljini potpisan ugovor o finansiranju projekta ”Rukometna akademija Bijeljina”

U Bijeljini potpisan ugovor o finansiranju projekta ”Rukometna akademija Bijeljina”

U gradskoj upravi u Bijeljini dana 04.09.2019. godine u prisustvu predstavnika Grada Bijeljine i UNDP Bosne i Hercegovine potpisan je ugovor o finansiranju projekta ”Rukometna akademija Bijeljina”.

Projekt je posržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, kojeg finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP)

Projekat ”Rukometna akademija Bijeljina” realizuje Rukometni klub Bijeljina i njegov partner Udruženje Međunarodni turniri u rukometu i mini rukometu Bijeljina u osnovnim školama u Gradu Bijeljina u periodu od 01.09.2019. do 31.01.2020. godine.

Ovom događaju ispred Rukometnog kluba Bijeljina prisustvovao je predsjednik kluba Bogdan Rankić a ispred partnera Udruženja Međunarodni turniri u rukometu i mini rukometu Bijeljina prisustvovao je Obrenko Miljković.

Cilj projekta je unaprijediti sportsko rekreativnu ponudu za djecu svih nacionalnosti u Bijeljini, putem predloženih sportskih treninga i događaja na projektu.

Direktni korisnici su djječaci i djevojčice sa teritorije Bijeljine , uzrasta od 6 do 14 godina koja pokazuju interes za treniranjem rukometa.

Nakon potpisivanja ugovora o finansiranju počinje implementacija projekta kroz faze: priprema projekta, organizacija promo dana rukometa, organizacija škole rukometa i mini rukometa, organizacija završnog turnira u  rukometu i mini rukometu, organizacija medijske kampanja projekata i izvještavanje na projektu prema donatorima.

Preporučujemo da pročitate..

Nova izmjena rukometnih pravila, tri nova pravila na putu

Međunarodna rukometna federacija testira moguće promjene rukometnih pravila koje bi na snagu trebale stupiti već …

Close