Home / Ostalo / U Bijeljini potpisan ugovor o finansiranju projekta ”Rukometna akademija Bijeljina”

U Bijeljini potpisan ugovor o finansiranju projekta ”Rukometna akademija Bijeljina”

U gradskoj upravi u Bijeljini dana 04.09.2019. godine u prisustvu predstavnika Grada Bijeljine i UNDP Bosne i Hercegovine potpisan je ugovor o finansiranju projekta ”Rukometna akademija Bijeljina”.

Projekt je posržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, kojeg finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP)

Projekat ”Rukometna akademija Bijeljina” realizuje Rukometni klub Bijeljina i njegov partner Udruženje Međunarodni turniri u rukometu i mini rukometu Bijeljina u osnovnim školama u Gradu Bijeljina u periodu od 01.09.2019. do 31.01.2020. godine.

Ovom događaju ispred Rukometnog kluba Bijeljina prisustvovao je predsjednik kluba Bogdan Rankić a ispred partnera Udruženja Međunarodni turniri u rukometu i mini rukometu Bijeljina prisustvovao je Obrenko Miljković.

Cilj projekta je unaprijediti sportsko rekreativnu ponudu za djecu svih nacionalnosti u Bijeljini, putem predloženih sportskih treninga i događaja na projektu.

Direktni korisnici su djječaci i djevojčice sa teritorije Bijeljine , uzrasta od 6 do 14 godina koja pokazuju interes za treniranjem rukometa.

Nakon potpisivanja ugovora o finansiranju počinje implementacija projekta kroz faze: priprema projekta, organizacija promo dana rukometa, organizacija škole rukometa i mini rukometa, organizacija završnog turnira u  rukometu i mini rukometu, organizacija medijske kampanja projekata i izvještavanje na projektu prema donatorima.

Preporučujemo da pročitate..

Arijana Vojić na Svjetskom rukometnom prvenstvu za rukometašice

Smotra najboljih reprezentacija svijeta, Svjetsko rukometno prvenstvo za rukometašice počinje naredne subote, a zemlja domaćin …

Close