Home / SEHA / Senjamin Burić: Spremni smo za finale SEHA lige

Senjamin Burić: Spremni smo za finale SEHA lige

Pred igračima rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb polufinalni je dvoboj završnog turnira ovogodišnje SEHA – Gazprom lige.

Osmo izdanje Final 4-a održava se u utorak i srijedu, odnosno 2. i 3. travnja, po drugi puta u Brestu, Bjelorusiji. U sklopu istoga, najbolji hrvatski rukometaši će u utorak, 02. travnja, snage odmjeriti s rukometnim klubom Nexe iz Našica.

Na nadolazećem turniru svoje je mjesto po prvi puta izborio i našički Nexe, pa nas veseli istaknuti kako je ovogodišnja završnica prva na kojoj će sudjelovati oba hrvatska predstavnika lige. 

Rukometaši Zagreba na posljednjoj su završnici regionalne lige održanoj u Brestu prije dvije godine ostali bez medalje, odnosno na 4. mjestu, dok su prošlogodišnjim nastupom u Skoplju izborili srebro.

Rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senjamin Burić, ukratko je prokomentarisao nadolazeći završni turnir osme sezone SEHA Gazprom lige.

“Čitavu sezone dobro smo radili u svim natjecanjima, a sada je pred nama prilika da tako i završimo. Imamo pred sobom ozbiljnog protivnika koji je prvi puta ovdje na završnom turniru, ali tekuću sezonu igra odlično, odnosno bolje no ikada. Ukoliko dobro odigramo svoju obranu, imat ćemo manje problema s njima, a ako zaustavimo i njihov napad, imamo velike šanse. Kao i kod ostalih ekipa koje su došle ovdje, očekivanja su velika. Kada se dođe u finale, sve je moguće, a tko god da se od ostalih plasira – bio Vardar ili Meškov – bit ćemo spremni.” zaključio je Senjamin Burić.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Zagrebaši upisali visoku pobjedu i nova tri boda protiv moskovskog Spartaka

U utakmici zaostalog 4. kola SEHA – Gazprom lige najbolji hrvatski rukometaši ugostili su novog sudionika regionalne lige – rukometni …

Close