Home / Region / Crna Gora / Rukometni klub Trebjesa, klub sestara

Rukometni klub Trebjesa, klub sestara

ŽRK Trebjesa NOA iz Nikšića, fenomen je u sportskom svijetu. Naime u ekipi se nalazi čak 20 sestara, naravno u svim kategorijama.

U ovom crnogorskom klubu ističu da je ovo za njih jedno veliko bogastvo i čast. Sigurno da je ova priča posebna u svijetu.

U klubu se nalaze: sestre Lalatović, sestre Milović, sestre Gezović, sestre Magovčević, sestre Bajić, sestre Đikanović ,sestre Kokotović, sestre Popović, sestre Radulović i sestre Karadžić. Jezikom brojki, ukupno 16 sestara, među kojima i dvije bliznakinje ili skoro kompletan tim.

U klubu su od samog osnivanja sestre Lalatović – Irina i Nađa. Obje igraju na krilnim pozicijama. Nešto kasnije u klub su došle sestre Bajić – Ivana i Biljana „bliznakinje, za njima sestre Magovčevic – Milica i Mina koje igraju na bekovskim i krilnim pozicijama, pa sestre Gezović – Marijana i Anđela, jedna golman, druga srednji bek, sestre Milović – Tatjana i Tamara, bek i pivot, sestre Đikanović – Sanja i Tijana, bek i krilo, sestre Kokotović – Anđela i Anastasija, obje na krilnim pozicijama, Mina i Maša, sestre Popović, tek počele da treniraju, Andrea i Tanja Karadžić, te Ana i Milica Radulović.

Izvor: Sportdc.net

Preporučujemo da pročitate..

Petar Kapisoda na čelu Rukometnog saveza Crne Gore

Dugogodišnji crnogorski reprezentativac, Petar Kapisoda novi je predsjednik Upravnog odbora Rukometnog saveza, odlučeno je na …

Close