Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Rukometaši Vogošće dočekuju lidera Premijer lige BiH ekipu Izviđača

Rukometaši Vogošće dočekuju lidera Premijer lige BiH ekipu Izviđača

U nedjelju, 03.12.2017. godine sa početkom u 17,00 sati u sportskoj dvorani Amel Bečković rukometaši Vogošće spremno dočekuju lidera Premijer lige BiH, ekipu Izviđača. Ovim povodom obratili su se Predsjednik kluba RK „Vogošća PH“ Fetah Kadrić i šef stručnog štaba Senad Skopljak.

„Susret sa ekipom Izviđača neće biti nimalo lak. Poslije evropskih nastupa i gustog rasporeda pred našim igračima je težak zadatak. Bit će to pravi derbi. Ekipu Izviđača respektujemo, ali isto tako vjerujem u svoje igrače i znam da će pružiti veliku borbenost i zalaganje.“ – Rekao je Kadrić.

O susretu sa ekipom iz Ljubuškog trener Senad Skopljak kaže:

„Mi smo stari znanci. U zadnjih 4-5 godina igrali smo dosta derbija. Dobro poznajemo protivnika, i očekujemo jednu jako kvalitetnu igru. Bit će to teška i neizvjesna utakmica jer dobro znamo o kakvoj se ekipi radi. Atmosfera u našoj ekipi je dobra i svjesni su odgovornosti u ovom susretu. Ono što mogu obećati je da će moji igrači pružiti maksimalnu borbenost i da na kraju tri boda ostanu u Vogošći“.

Susret između Vogošće i Izviđača igra se u nedjelju, 03.12.2017. sa početkom u 17,00 sati u dvorani „Amel Bečković“ u Vogošći.

Preporučujemo da pročitate..

Statistika baraža: Krivaja najefikasnija, Bračković Haris najbolji strijelac

Utakmicama šestog kola okončano je Doigravanja za Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Plasman u Premijer …

Close