Home / Hrvatska 2018 / Petar Nenadić: Suci će biti za Hrvate u balkanskom klasiku

Petar Nenadić: Suci će biti za Hrvate u balkanskom klasiku

Svi na nas gledaju kao na autsajdere jer proteklih godina nismo imali značajnije uspjehe. Ali sve je moguće u sportu, pa i pobjeda protiv Hrvatske u Splitu, rekao je Petar Nenadić, koji u berlinskom Füchseu svlačionicu dijeli s Jakovom Gojunom, Stipom Mandalinićem i Dragom Vukovićem.

– Već su mi rekli što me čeka u Splitu. Sve je to normalno, dugo smo prijatelji i igramo zajedno pa se šalimo. Igramo balkanski klasik, dvorana će biti puna, atmosfera i suci na njihovoj strani. Kao i pritisak jer su domaćini, znamo svi kakve su prve utakmice. A baš njih mi odigramo dobro – dodao je Nenadić, koji je drugu godinu zaredom proglašen najboljim srpskim rukometašem.

Hrvatska otvara Euro protiv Srbije 12. siječnja.

Dvorana je rasprodana, a ulaznice na crno idu i do 2000 kuna. Srbi imaju dosta problema s ozljedama, otkazali su Strahinja Milić i Ilija Abutović, Rastko Stojković ide na operaciju koljena, a Momir Rnić slomio je nogu.

Kauboji će u skupini A još igrati protiv Švedske i Islanda. Sve utakmice prvog kruga igrat ćemo  u splitskoj Spaladium Areni, a u drugom krugu naši rukometaši križaju se sa skupinom B u kojoj su Francuska, Bjelorusija, Norveška i Austrija.

U skupini C igrat će Njemačka, Makedonija, Crna Gora i Slovenija, dok će u skupini D snage odmjeriti Španjolska, Danska, Češka i Mađarska.

Izvor: 24sata.hr

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close