Home / Euro 2020 / Peruničić o “haosu u reprezentaciji”, pa ovo je odluka od prije dva mjeseca!
Foto: EPA-EFE/Clemens Bilan

Peruničić o “haosu u reprezentaciji”, pa ovo je odluka od prije dva mjeseca!

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je danas da je odluka o promjeni u stručnom štabu i izostanku Nedeljka Jovanovića samo njegova i da je ona donešena u korist svih članova.

“Malo sam zatečen, ova odluka je doneta pre dva meseca. Pre 20 dana je objavljen spisak na kome se jasno videlo ko je na njemu. Uz dužno poštovanje medija i novinara, nemam šta da dodam, osim da je to moja odluka. Potrebno je da u odredjenom trenutku odreaguješ na odredjeni način i ne bih ulazio u zamenu teza. Smatram da je ova odluka dobra za sve”, rekao je Peruničić.

Kako se navodi u saopštenju Rukometnog saveza Srbije, zbog “negativnih natpisa u dijelu medija u kojima je kao ‘haos i buka’ okarakterisana odluka u vezi sa promjenom u stručnom štabu”, selektor Peuničić riješio je da se oglasi po tom pitanju.

On se Nedeljku Jovanoviću zahvalio na saradnji i poželio sve najbolje u životu.

“Ne želim da upotrebim nijednu ružnu reč. Moji razlozi za početak saradnje su bili najiskreniji mogući, tu sam čist. I sada je moja odluka takva, stojim iza nje i znam da snosim veliku odgovornost jer se bavim odgovornim poslom. Razumem da novinari traže neke vesti, ali haosa stvarno nigde nema, niti ga je bilo i žao mi je što je ovako ispalo“, kazao je Peruničić.

Selektor Srbije je rekao i da se reprezentacija raduje predstojećim utakmicama i takmičenju koje ih očekuje, kao i da su svi u timu raspoloženi.
Evropsko prvenstvo za rukometaše održaće se od 9. do 26. januara u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

Izvor: BETA

Preporučujemo da pročitate..

Hrvatska u finalu Europskog prvenstva

Hrvatska rukometna reprezentacija treći put u svojoj bogatoj povijesti borit će se za naslov europskog …

Close