Najnovije
Home / Region / Srbija / Obradović: Premalo dana, treninga, prostora za rad
(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Obradović: Premalo dana, treninga, prostora za rad

Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović rekao je posle pobede nad Makedonijom da ne može u potpunosti da bude zadovoljan igrom.

Obradović je dodao da je očekivao težak meč.

“Očekivao sam tešku utakmicu zato što je to Makedonkama bila velika šansa. Našoj ekipi fali težih provera. U prvom poluvremenu nismo bili na nivou drugog dela. Da li važnost utakmice ili mala neuigranost, važno da je odbrana bila aktivnija u drugom poluvremenu i da je sve došlo na svoje mesto. Ne mogu biti zadovoljan u potpunosti, jer je premalo dana, treninga i prostora da radimo. Iskoristili smo maksimalno koliko smo mogli. Čekamo 20. novembar da nastavimo”, rekao je Obradović.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je u gostima Makedoniju sa 33:27 (14:15) u drugom kolu Grupe tri kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. godine.

“Na početku je bilo malo komplikovano, ali je važno da smo ispunile cilj. Nadam se da će ova pobeda biti dovoljna za plasman u Francusku. Moram da pohvalim celu ekipu, odbrana je zaigrala kako zna i ume, a onda smo mi to iskoristile da postignemo lake golove. Imamo dve pobede, srećne se vraćamo u svoje klubove. Nadam se najboljem na Svetskom prvenstvu”, rekla je Sanja Radosavljević, levo krilo reprezentacije Srbije.

Srbija se nalazi na deobi prvog mesta Grupe tri sa Švedskom koja je nešto ranije večeras pobedila Farska Ostrva sa 33:15.

Izvor: BETA

Preporučujemo da pročitate..

Lazar Kukić seli u Benficu

Srbijanski reprezentativac i član La Rioja, Lazar Kukić, pronašao je novi klub. Nakon tri godine …

Close