Home / Region / Hrvatska / Miloš Božović od nove godine u RK PPD Zagrebu

Miloš Božović od nove godine u RK PPD Zagrebu

Miloš Božović novo je pojačanje rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Uprava kluba s 25-godišnjim je crnogorskim reprezentativcem ugovor potpisala u trajanju od dvije i pol godine, a Božović će se Zagrebašima priključiti od nove godine, odnosno po završetku Europskog prvenstva na kojemu će nastupiti s reprezentacijom Crne Gore.

Lijevi vanjski u redove Zagreba stiže iz mađarske Tatabanye, a dosad je u karijeri nastupao i za Gorenje Velenje, Valladolid te Ciudad Real, dok je karijeru započeo u rukometnom klubu Budvanska Rvijera.

Po potpisivanju ugovora u prostorijama kluba, medijima su se obratili direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković te novopridošli Miloš Božović.

Vedran Šupuković, direktor PPD Zagreba

Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas potpisali ugovor s jednim od igrača koje smo najviše željeli dovesti – crnogorskim reprezentativcem Milošom Božovićem. Vjerujem da ćemo s njim i s dodatnim igračima koji će doći, bilo u ovom prijelaznom roku ili na ljeto, biti konkurentna ekipa u nastupajućim sezonama SEHA lige. Želim Milošu poželjeti dobrodošlicu u ime rukometnog kluba Zagreb i naše rukometne obitelji te vjerujem da će kod nas ostati možda i duže nego je potpisao sada.

Miloš Božović, igrač PPD Zagreba

Drago mi je što stižem u klub s velikom tradicijom. Obaveza je doći i biti na vrhunskom nivou kada dolaziš u ovakav klub. Nadam se uspjesima u narednim godinama i uspjesima na europskoj sceni i da ćemo zajedno biti jedna lijepa priča.

Preporučujemo da pročitate..

Igor Vori više nije trener RK PPD Zagreb

Igor Vori više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Nakon konzultacija i razgovora …

Close