Home / Region / Hrvatska / Luka Stepančić operiran, van terena tri mjeseca
Foto: Hrs.hr

Luka Stepančić operiran, van terena tri mjeseca

Prava sezona još nije ni počela, a neki igrači već su završili na listi ozlijeđenih za duže vrijeme. Tako je hrvatski rukometni reprezentativac i član MOL-Pick Szegeda Luka Stepančić morao operirati gležanj.

Riječ je o ozljedi koja je Luku Stepančića mučila već duže vrijeme. Tijekom korona predaha u lipnju ove godine on je imao preglede, pa i magnetsku rezonanciju, tijekom kojih se nije vidjela nikakva ozljeda. Ali kako bol nije prestajala, Luka Stepančić je u Mađarskoj početkom tjedna napravio nove pretrage koje su otkrile da mora na operaciju. Šivanje ligamenata desne noge uspješno je obavljeno tijekom prošlog dana i Luku Stepančića sada čeka oporavak. Liječnici procjenjuju da će on trajati oko  tri mjeseca, a to znači gotovo do pred sam početak priprema za Svjetsko prvenstvo u Egiptu koje počinje 13. siječnja 2021. godine.

Nadajmo se da će te prognoze biti dobre, a Luki želimo uspješan oporavak. Inače, MOL-Pick Szegedu to je druga ozljeda u posljednjih 20 dana. Nedavno su ostali bez Islanđanina Stefana Sigutmannssona, lijevog krila umjesto kojega je u posljednji trenutak doveden iskusni Slovak Martin Stranovsky, donedavni član Tatran Prešova. Na poziciji desnog vanjskog osim Luke Stepančića, trener mađarskog doprvaka Juan Carlos Pastor ima još češkog internacionalca Stanislava Kašpareka.

Preporučujemo da pročitate..

Zagreb ostao bez još jednog igrača, Ante Gadža prešao u Vardar

Hrvatski rukometaš Ante Gadža napustio je Zagreb a njegovo novo odredište je Skoplje, gdje će …

Close