Home / Region / Hrvatska / Igor Vori više nije trener RK PPD Zagreb

Igor Vori više nije trener RK PPD Zagreb

Igor Vori više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Nakon konzultacija i razgovora vođenih kroz ovaj tekući tjedan, sada već sa bivšim glavnim trenerom, uprava kluba i Igor Vori su došli do zajedničkog zaključka da je neophodno napraviti promjenu, kako bi se ekipa pripremila adekvatno za nadolazeće utakmice, posebice one u kojima se očekuju bodovi.

Podsjećamo, Igor Vori je na klupi PPD Zagreba zamijenio Veselina Vujovića početkom lipnja. Nakon proljetne stanke uzrokovane pandemijom virusa Covid-19, pripremni period je s ekipom odradio u Zagrebu te na klupi ‘sjedio’ ukupno 5 službenih utakmica. Finalni turnir SEHA Gazprom lige je okončao na četvrtom mjestu s dva poraza. Serija poraza se nažalost nastavila i u prva tri kola EHF Lige prvaka. Pred Zagrebašima je utakmica u Barceloni, te u Areni Zagreb dočekuju Celje kada se i nadaju prvim bodovima.

Igoru Voriju se uprava i zaposlenici kluba zahvaljuju na suradnji i profesionalnom odnosu u ova četiri mjeseca zajedničkog rada.

Preporučujemo da pročitate..

Problemi i za Linu Červara, čak 11 reprezentativaca nije stiglo na okupljanje

Nakon devet mjeseci po prvi put okupila se i Hrvatska rukometna reprezentacija uoči kvalifikacija za …

Close