Home / BiH Rukomet / Omladinska takmičenja / Dominacija Škole rukometa Izviđač CO na prvom turniru Erste Liga Dalmacije u mini rukometu

Dominacija Škole rukometa Izviđač CO na prvom turniru Erste Liga Dalmacije u mini rukometu

Proteklog vikenda odigran je prvi turnir Erste Liga Dalmacije u mini rukometu koji se održao u Šibeniku.

Najviše zadovoljstva po završetku turnira može imati Škola rukometa Izviđač CO koja je na ovom turniru sudjelovala sa šest ekipa, a pet ekipa iz Ljubuškog se našlo na pobjedničkom postolju. U konkurenciji najmlađih djevojčica (2009) ŠR Izviđač CO osvojila je prvo mjesto dok su djevojcice (2007) bile treće. Kod dječaka (2007 i 2009) su osvojili srebrene kolajne dok su dječaci (2008) bili treći, a ekipa (2007/II) osvojila je veliko četvrto mjesto.

Treba istaći da su još pokale kući ponijeli: Korčula, ŽARK Split, Dugopolje, Solin, Vranjic, Vodice, Zadar 1954 i Mini Sunce, a iz Hercegovine je još nastupila i Škola rukometa HŽRK Grude ali bez značajnijih rezultata na ovom prestižnom turniru u mini rukometu.

U Šibeniku se igrao prvi turnir. Tijekom travnja i svibnja bit će održani turniri u Zadru, Dubrovniku, Ljubuškom i Splitu, a najbolji će se plasirati na završni turnir u Splitu, koji se igra 8. lipnja.

Preporučujemo da pročitate..

Omladinske lige Republike srpske startaju početkom oktobra

Rukometni savez Republike Srpske putem zvaničnog sajta obavjestili su klubove o početku Omladinske lige Republike …

Close