Home / Evropa / Challenge Cup: Zrinjski će obje utakmice igrati u Rusiji

Challenge Cup: Zrinjski će obje utakmice igrati u Rusiji

Plasiravši se u osminu finala EHF Challenge Cupa, rukometaši Zrinjskog izborili su nastup protiv ruskog predstavnika SKIF Krasnodar. I dok smo u prethodnom kolu u obje utakmice bili domaćini u Mostaru protiv gruzijskog Batumija, ovaj put će naša ekipa obje utakmice odigrati u gostima, točnije u Krasnodaru.

Zbog daljine puta, prijedlog je od početka bio da se obje utakmice odigraju ili u Mostaru ili u Krasnodaru. Iako se radi o renomiranom i atraktivnom protivniku za naše rukometne prilike, visoki financijski troškovi za dvostruko domaćinstvo te neadekvatna sportska dvorana za ovakav rukometni spektakl primorali su naš klub da prihvati korektnu ponudu trenutno drugoplasirane momčadi ruskog prvenstva.

Utakmice će biti na rasporedu u subotu i nedjelju, 10. i 11. veljače 2018. godine od 16:00 čime će ovaj dvomeč postati kvalitetna uvertira u domaće prvenstvo koje počinje 24. veljače. Iako će ovo biti sjajno iskustvo za našu mladu momčad, naše ambicije su ostale nepromijenjene – želimo proći u daljnju fazu natjecanja i ostvariti plasman u četvrtinu finala Challenge Cupa.

Preporučujemo da pročitate..

Godine su samo broj, Lazarov “trpa” golove i sa 40. godina!

Makedonski reprezentativac i član Nantesa, Kiril Lazarov i ove sezone igra na vrhunskom nivou iako …

Close