Najnovije
Home / Region / Hrvatska / Buntić ostao bez kluba ..

Buntić ostao bez kluba ..

Nakon godinu i pol Denis Buntić napušta Pick Szeged. Trener Juan Carlos Pastor poručio je da više ne želi Buntića u klubu i iskusni će hrvatski desni vanjski od nove godine u potragu za novim klubom.

I dok Lino Červar u njemu vidi džokera za Europsko prvenstvo u Hrvatskoj i dovodi ga na pripreme reprezentacije od 1. siječnja u Splitu, uvijek pouzdani i samozatajni Denis Buntić (34) našao se u problemima u klubu. Mađarski doprvak Pick Szegedotpustio ga je bez pravog objašnjenja i poručio mu da se više ne mora vraćati u klub nakon reprezentativne pauze.

– Ne želim više surađivati s Denisom Buntićem – kratko je i jasno rekao Juan Carlos Pastor.

Između španjolskog trenera i Denisa očito je nešto puklo i Denis će morati potražiti novi klub pred kraj svoje sjajne igračke karijere. A da ima još puno toga za ponuditi jasno govori i Linin poziv koji je došao nakon brojnih problema s desnim vanjskima pred Euro u Hrvatskoj i doista ne bi trebalo čuditi nađe li se i na konačnom Červaru popisu.

Jedna od opcija za nastavak Buntićeve karijere svakako bi mogao biti i hrvatski prvak Zagreb koji također muku muči s desnim vanjskima ove sezone. Mario Vuglač dugo se vraćao u formu, stigao na reprezentativni popis, postao jaka snaga ‘plinara’, a onda u posljednjoj utakmici ove godine ozlijedio koljeno.

David Miklavčič vraća se nakon teške ozljede i pitanje je u kakvom će biti stanju u nastavku sezone, Žarko Marković svoje je odigrao u dresu Zagreba i dolazak iskusnog i pouzdanog Buntića svakako bi bio veliko pojačanje za Zlatka Saračevića.

Izvor: 24sata.hr

Preporučujemo da pročitate..

Vlado Šola preuzeo kormilo PPD Zagreba

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u četvrtu će utakmicu sezone ući na čelu s novim glavnim …

Close