Home / BiH Rukomet / Ostala takmičenja / U Čelik se vratio Ismar Kahrić

U Čelik se vratio Ismar Kahrić

Rukometni klub Čelik u novu prvenstvenu sezonu ulazi sa još jednim povratnikom u klub. Radi se o Ismaru Kahriću, koji je posljednju sezonu proveo u premijerligašu Sloga u Gornjem Vakufu.

Ismar Kahrić ima 19 godina, juniorski je reprezentativac BiH. Igra u oba smijera, na poziciji pivota u napadu, a posebna mu je odlika čvrsta, prosto betonska igra u odbrani. Spada u red najperspektivnijih mladih rukometaša u BiH, a još prije dvije godine u Čeliku je dobio specijalnu nagradu ”Srce Čelika – najveća rukometna nada”.

– Sretan sam zbog povratka među staru raju u Klubu. Kad sam odlazio iz RK Čelika, izjavio sam da se iz Sloge mogu vratiti jedino u Čelik. Iskreno, imao sam 4-5 poziva iz premijerligaških i federalnih timova ali, kada sam odlučio otići iz Gornjeg Vakufa, nisam se dvoumio nijednog trenutka, odmah sam se ”prijavio” u svoj Čelik. Obavio sam razgovore sa predsjednikom Škrbićem i trenerom Rizvanovićem i, evo me, tu gdje sam i bio. Volim ovaj klub i ove ljude. Organizacija i rad kluba su fenomenalni. Imamo sjajan tim i sto odsto idemo u Premijer ligu! – izjavio je za naš portal Ismar Kahrić, nakon što je sa predsjednikom Čelika Panetom Škrbićem potpisao novi ugovor za RK Čelik.

Preporučujemo da pročitate..

U derbiju sezone Čelik bolji od Gradačca

Uzvratni susret dviju ekipa koje su glavni konkurenti za ulazak u Premijer ligu Bosne i …

Close