Home / BiH Rukomet / Škole rukometa / RK “Krivaja” potpisala ugovore s talentovanim rukometašima

RK “Krivaja” potpisala ugovore s talentovanim rukometašima

Da u rukometnom klubu Krivaja iz Zavidovića veliku pažnju posvećuju radu sa mlađim dobnim skupinama najbolje pokazuju posljednja dešavanja u ovom Zavidovićkom rukometnom gigantu.

Naime, Uprava kluba potpisala je ugovore o sportskom usavršavanju i stipendiranju sa svim dječacima i roditeljima dječaka iz selekcije 2002./2003.

„- Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo sve naše navijače da smo potpisali ugovore o sportskom usavršavanju i stipendiranju sa svim igračima i roditeljima selekcije 2002/03 godišta, te im ovim putem čestitamo i želimo puno sreće. Potpisom ugovora RK Krivaja kao i naši dječaci su dobili sigurnost za budući rad i aktivnosti, koje očekuju Kadetsku selekciju. Ovi dječaci su već priključeni Seniorskom timu našeg kluba i na taj način će vrlo brzo dobiti svoju šansu. Seniorski tim našeg kluba je sastavljen isključivo od domaćih mladih igrača, te u ovim dječacima za jednu ili dvije godine vidimo naše nove seniorske igrače.“ Izjavio je Azmin Karanović, predsjednik RK Krivaja iz Zavidovića.

Ugovore su potpisali: Faris Keserović, Danis Kovačević, Alen Abidović, Amar Kovač, Ajdin Cerovac Demiri, Faris Čolaković, Vahidin Dohranović, Elmedin Risović, Bakir Kadrić, Talha Velagić, Mateo Momčilović, Imad Omerović, Midhat Šabanović i Adin Mrkonjić.

Preporučujemo da pročitate..

Komisija za reprezentativne selekcije BiH: Saopštenje za javnost

Nakon kvalifikacionih utakmica sa selekcijom Finske, saopštenjem za javnost obratila se komisija za reprezentativne selekcije …

Close