Home / Region / Hrvatska / Relaksacija mjera u Hrvatskoj, na teren mogu i neki niži rangovi takmičenja

Relaksacija mjera u Hrvatskoj, na teren mogu i neki niži rangovi takmičenja

Hrvatski rukometni savez obavijestio je rukometne klubove da je došlo do izmjene prvobitne odluke o obustavi svih rukometnih takmičenja u Hrvatskoj osim elitnog ranga.

Prema prvobitnoj odluci, a na osnovu propozicija odgođena su takmičenja svih mlađih uzrasta i kategorija, seniorskih ženskih takmičenja 1., 2., i 3. stepena takmičenja, seniorskih muških 1., 2., 3., i stepena takmičenja te sve kup utakmice.

Takmičenja u 4. stepenu u ženskoj konkurenciji 1. HRL i 5. stepena u muškoj konkurenciji – Paket24 Premijer liga nastavljaju se igrati prema kalendaru takmičenja.

Nakon današnje izmjene relaksirane su mjere te će se takmičenje u nekim takmičenjima nastaviti prema kalendaru takmičenja dok su neka takmičenja do daljnjeg odgođena.

Takmičenja u 3., i 4. stepenu u ženskoj konkurenciji – 1. HRL, 2. HRL zapad, 2. HRL jug, 2. HRL sjever i 4. i 5. stepen u muškoj konkurenciji – Paket24 Premijer liga, 1. HRL jug i 1. HRL sjever, nastavljaju igrati prema kalendaru takmičenja. Isto tako takmičenja u U16 mlađih uzrasta za žene, te U17 mlađih uzrasta za muške nastavljaju se igrati prema kalendaru takmičenja.

Ova odluka stupa na snagu odmah i vrijedi do opoziva.

Utakmice elitnog ranga hrvatskog rukometa mogu se igrati isključivo bez prisustva gledatelja uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Miloš Božović i PPD Zagreb se sporazumno rastali!

Miloš Božović više nije igrač rukometnog kluba PPD Zagreb. Klub i 25-godišnji lijevi vanjski sporazumno …

Close