Home / Evropa / Nicolas Tournat i braća Dujshebaev produžili saradnju sa Vive Kielce

Nicolas Tournat i braća Dujshebaev produžili saradnju sa Vive Kielce

Tokom službenog roštilja koji se tradicionalno organizuje na kraju sezone u Kielceu, predsjednik Bertus Servaas saopštio je da je dogovorena dugogodišnja saradnja sa nekoliko bitnih igrača.

Nove ugovore sa klubom potpisali su trener ekipe Talant Dujshebaev i Andreas Wolff, koji su na postojeći dvogodišnji ugovor potpisali novi petogodišnji ugovor.

Saradnja je produžena i sa braćom Dujshebaev. Alex je na postojeći jednogodišnji ugovor potpisao novi ugovor u trajanju od četiri godine dok je mlađi brat potpisao na još tri godine.

Iskusni francuski internacionalac, Nicolas Tournat, potpisao je do ljeta 2027. godine. Tournat će pored sebe imati i dvojicu sunarodnika. Dylan Nahi stiže i Kielce ovog ljeta iz PSG-a a prema pisanjima medija i on će potpisati četverogodišnji ugovor.

Već narednog ljeta u Kielce stiže još jedan Francuz. Radi se o Nedimu Remiliju. Ovaj desni bek uskoro bi trebao potpisati ugovor kada će i biti predstavljen u Kielceu.

Osim ugovora sa postojećim igračima Kielce je angažovao na jednu sezonu i Miguela Sancheza koji u Poljsku stiže iz Španije.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Andreas Wolff potpisao petogodišnji ugovor sa Kielceom

Njemački nacionalni golman Andreas Wolff potpisao je dugogodišnji ugovor sa ekipom Vive Kielce. Klub je …

Close