Home / Region / Hrvatska / Csaba Leimeter iz mađarskog Csurga prešao u redove PPD Zagreba!

Csaba Leimeter iz mađarskog Csurga prešao u redove PPD Zagreba!

Povremeni mađarski reprezentativac Csaba Leimeter je potpisao ugovor s PPD Zagrebom do ljeta 2023. godine. Ovaj desni vanjski, donedavno igrač mađarskog Csurga, pokazao je odlične igre u mađarskom prvenstvu, a kako se Vuglač kroz cijelu sezonu bori s ozljedama, a Klarica je još jako mlad i praktički igra svoju prvu ozbiljnu sezonu, uprava PPD Zagreba se odlučila za pojačanje na toj poziciji.

Pri potpisu ugovora novi igrač Zagrebaša je izjavio:

“Oduševljen sam što sam potpisao ugovor s klubom iz Zagreba. Sve se jako brzo dogodilo, došao je zahtjev i ja sam morao donijeti odluku za 24 sata. Nisam puno razmišljao, i uz dogovor i podršku obitelji postalo je jasno da moram prihvatiti ponudu. Radujem se sljedećim utakmicama i razdoblju koje je pred nama te se nadam se da ću se što prije uspjeti uklopiti u momčad. Dat ću sve od sebe da doprinesem uspjehu mog novog kluba.”

Zadnjim danima siječnja uprava PPD Zagreba je potpisala još jedan ugovor, ovog puta do ljeta ove godine s mladim desnim krilom Paolom Kraljevićem. Inače igračem koji je prošao cijelu školu u PPD Zagrebu, te je pred nešto više od godinu dana otišao na posudbu u Goricu.

“Od prvih rukomentih koraka sam Zagrebaš, a pred godinu i pol sam poslan na posudbu u Goricu. Zagreb me pozvao nazad ove zimske pripreme, i nakon nekoliko dobrih pripremnih utakmica su me odlučili vratiti. Igrače znam od prije, sviđa mi se način treninga te mi je ovo sve i jedan veliki izazov. Jako sam sretan i zadovoljan s tim što sam dio prve ekipe. Ambicija je uvijek bila igrati za PPD Zagreb i čast je nositi dres najboljeg rukometnog kluba na ovim prostorima.” – izjavio je Paolo Kraljević

Preporučujemo da pročitate..

Ivano Balić se vraća u hrvatsku reprezentaciju

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Ivano Balić priključit će se stručnom štabu hrvatske rukometne reprezentacije. Balić …

Close