Home / Evropa / Vogošćani večeras brane sedam golova prednosti

Vogošćani večeras brane sedam golova prednosti

Nakon što su u prvoj utakmici kao domaćini savladali izraelski Holon, večeras rukometaši Vogošće brane sedam pogodaka prednosti u SD „Amel Bečković“ sa početkom u 19,00 sati. Tim povodom održan je vanredni Upravni odbor RK Vogošća PH, na kojem je donesena odluka da nagrade svoje vijerne navijače sa besplatnim ulazom.

„ Čestitao bih svojoj ekipi na sjajnoj igri i borbenosti. Moram istaći da ekipa Holon iz Izraela nije nimalo lak protivnik i to smo i očekivali. Sedam golova prednosti nije malo ali nije ni nedostižno. Moramo se boriti i zanemariti tu prednost, ući u igru sa istim žarom i željom za ulazak u naredno kolo takmičenja. Sinoć smo održali vanredni sastanak Upravnog odbora i jednoglasno smo odlučili da večeras svoju publiku nagrađujemo sa besplatnim ulazom.

Podrška naših navijača i svih ljubitelja rukometa nam je zaista potrebna i ovim putem pozivamo sve da dođu večeras u SD „Amel Bečković“ u 19,00 sati i bodre našu ekipu na putu u naredno kolo EHF Challenge Cup-a“. – Rekao je Fetah Kadrić predsjednik UO RK Vogošća PH.

Napominjemo, da je večeras u revanš utakmici između RK Vogošća PH i izraelskog Holona ulaz besplatan.

Preporučujemo da pročitate..

Rukometaši Barcelone u karanteni, odgođen susret sa Veszpremom

Rukometaši Barcelone nakon ubjedljive pobjedom nad Zagrebom a uoči susreta sa Veszpremom, morat će u …

Close