Home / BiH Rukomet / Reprezentacija / Veselin Vujović o slučaju “Nuić”: Velika rukometna legenda “oplela” po delegatu

Veselin Vujović o slučaju “Nuić”: Velika rukometna legenda “oplela” po delegatu

Stav Gordana Muzurovića, direktora rukometne reprezentacije, o slučaju “Nuić” brani legenda rukometa Veselin Vujović, selektor reprezentacije Slovenije, piše zvanična Facebook stranica rukometne reprezentacije BiH.

“Ako je na sastanku prije utakmice to sve verifikovano ako su svi igrači, svi pasoši pokazani onda je glupo da taj to ponovo provjerava ne sumnjajući u ono što radi delegat i što je njegov posao”, rekao je Vujović.

U dodatnom izvještaju delegat Repenšek požalio se na gomilu tehničkih problema s kojima se suočio poput nedostatka uslova da se printaju dokumenti, odsustvo internet konekcije i sam piše i tako dalje.

Rukometni savez naše zemlje objelodanio je, kako ističe, dokumente koji negiraju navode delegata iz Slovenije.

Slovenački selektor sumnja da će žalba dati efekat iako bi kako kaže prosječan čovjek sa ulice odlučio u korist BiH. Frustriran je poručio da je potez Švicaraca sraman.

“Na Evropskom prvenstvu u Poljskoj kad je Njemačka postala prvak u posljednjem napadu je na terenu bio jedan Nijemac više. U takvoj situaciji je Norveška odlučila da se ne žali”, kazao je selektor Slovenije.

Jednog petka u martu trebalo bi očekivati konačnu odluku.

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Ženska reprezentacija BiH U19, nastupa na Evropskom prvenstvu B-Divizije

Nakon nekoliko godina pauze, jedna od ženskih reprezentativnih selekcija nastupit će na nekom EHF takmičenju. …

Close