Home / BiH Rukomet / Reprezentacija / Rukomet stanuje u Brčkom

Rukomet stanuje u Brčkom

U sklopu planiranih aktivnosti koje se odnose na aktivnosti svih rukometnih reprezentacija, večeras je u Brčkom održana međunarodna utakmica između Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Bila je to prilika da se izabranici selektora Neše Golića uigraju i steknu neophodna iskustva na međunarodnom nivou. Na pomenutom rukometnom događajaju planirano je da se planski okupe i ljudi koji su vezani za rukometne reprezentacije BiH, pri ćemu su razmjenjene informacije i ostvareni dogovori za buduće aktivnosti reprezentativnih selekcija

Utakmicu su posmatrali i u Brčkom boravili, direktor Gordan Muzurović, selektor Bilal Šuman, Jasmin Mrkonja, Haris Galijašević.

Ovakva okupljanja su strateški isplanirana i neophodna u koliko želimo napraviti bolju priču u budućnosti bez obzira na probleme sa računima i administrativnim preprekama.

Treba odati priznanje ljudima iz Brčkog na organizaciji ovog događaja u kome posebno mjesto zauzima nevjerovatno agilna, stručna i profesionalna gospođica Zvjezdana Nedić koja prosto dokazuje kako imamo kvalitetne kadrove u BH rukometu. – istakao je direktor Muzurović.

Selektori Šuman, Golić i Mrkonja si istakli vrijednost i značaj okupljanja i sticanja neophodnog iskustva.

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Tuzla domaćin kvalifikacija, poznati i termini susreta

Kvalifikacijski ciklus za Evropsko rukometno prvenstvo počinje u oktobru kada će rukometaši Bosne i Hercegovine …

Close