Najnovije
Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / RK Konjuh počeo sa pripremama

RK Konjuh počeo sa pripremama

Sinoć je šef struke narandžastih Bojan Unčanin izvršio prozivku igrača rukometnog kluba Konjuh, te u Sportskoj Dvorani Živinice otpočeo sa pripremanjem ekipe za nastavak sezone.

Na prozivci igrača u odnosu na prvi dio sezone nedostaju Mario Pavlak te Mirko Marčeta. Mirko Marčeta zbog obaveza sa omladinskim selekcijama u klubu koje se spremaju za turnir u Italiji a Pavlak Mario zbog ličnih razloga. O potencijalnim pojačanjima više u narednim danima.

Na prozivci je prisustvovalo 20 igrača sa kojima je obavljen i prvi trening. Ekipa će trenirati prvu sedmicu u dvorani a polovinom sledeće sedmice je planiran odlazak na pripreme u Banju Koviljaču.

“Radiće se dva puta dnevno na podizanju fizičke spremnosti te će se za ovaj pripremni period odigrati i šest prijateljskih susreta kako bi se što spremnije ušlo u drugi dio sezone. Prvi dio sezone je protekao sa raznim poteškoćama, od loših utakmica do smjene trenera praćenih povredama igrača. Sve te stvari ćemo pokušati svesti na minimum i odigrati mnogo bolje drugi dio sezone kako bi i stanje na tabeli popravili s obzirom na to da Konjuhova pozicija na tabeli ne predstavlja stvarno stanje kvaliteta ekipe. Svi igrači su zdravi te će narednih 40-tak dana vrijedno trenirati.” saopšteno je iz RK Konjuh.

Preporučujemo da pročitate..

RK Leotar upitan za Premijer ligu

Rukometni klub Leotar pod znakom je pitanja za nastup u novoj sezoni Premijer lige BiH. …

Close