Home / BiH Rukomet / Premijer liga (Ž) / Rade Unčanin novi trener ŽRK Borac

Rade Unčanin novi trener ŽRK Borac

Rukometašice Borca, nakon povratka u elitni rang ženskog bh rukometa, Premijer ligu, dobile su i novog trenera. Radi se o proslavljenom rukometnom imenu, Rade Unčaninu. Ovo je zvanično i njegov povratak na klupu Borca nakon nekoliko sezona.

Za njegovog pomoćnika je postavljen dosadašnji trener Nikola Bijelić, koji je sa ekipom Borca izborio povratak u Premijer ligu BiH a sada će imati priliku da radi i uči od jednog od najtrofejnijih rukometnih trenera u našoj državi.

„Ubrzo će stručni štab objaviti imena pojačanja za ovu sezonu, u kojoj će cilj biti borba za vrh tabele. UO je danas takođe usvojio i odluku o igranju 1.lige Republike Srpske sa ekipom Borca 2 koje će sa klupe voditi dvojac Stevo Majstorović i Bojana Babić. Po riječima predsjednice kluba Nade Tešanović, ovim potezom smo se strateški odlučili za stvaranje sopstvenog igračkog kadra za budućnost. Ona je takođe izrazila veliko zadovoljstvo i zahvalnost svim članovima UO na velikom trudu i zalaganju i odličnoj atmosferi koja vlada u klubu te izrazila nadu da će i grad Banja Luka i republičke institucije kao i društveno odgovorne kompanije prepoznati kvalitetan rad našeg kluba.“ saopšteno je iz ŽRK Borac Banja Luka.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Krivajašice protutnjale kroz Mostar

Rukometašice Krivaje u okviru 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovale su u Mostaru …

Close