Home / Region / Hrvatska / PPD Zagreb osvojio 27. naslov prvaka Hrvatske

PPD Zagreb osvojio 27. naslov prvaka Hrvatske

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb osvojili su 27. naslov prvaka Hrvatske, nakon što su u sklopu osmoga kola Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske svladali ekipu Spačve iz Vinkovaca s 35:18 i tako pratiteljima pobjegli na dovoljnu razliku da dva kola prije kraja osiguraju titulu.

PPD Zagreb, koji je bio bez kapetana Zlatka Horvata, Davida Miklavčića i Igora Vorija, je sa sedam golova predvodio krilni igrač Josip Božić-Pavletić, a šest je dodao Valentino Ravnić, također krilo. 

“Čestitke mojim igračima na pravom pristupu i zasluženoj pobjedi. Mislim da smo odigrali pametno, strpljivo i da smo u svakom trenutku utakmice znali što želimo i kako to postići. Zadovoljan sam i što sam uspio mlađima dati priliku posljednjih 15-ak minuta i stroga što su dobro odradili posao. Imamo još dvije utakmice i bez obzira na to što smo već osigurali novi naslov prvaka očekujem od svojih igrača da do kraja ostanu koncentrirani i da zaključimo sezonu bez poraza”, rekao je trener PPD Zagreba Zlatko Saračević.

Preporučujemo da pročitate..

Zagreb ostao bez još jednog igrača, Ante Gadža prešao u Vardar

Hrvatski rukometaš Ante Gadža napustio je Zagreb a njegovo novo odredište je Skoplje, gdje će …

Close