Home / Region / Hrvatska / Poznat razlog zbog kojeg je Veselin Vujović napustio PPD Zagreb

Poznat razlog zbog kojeg je Veselin Vujović napustio PPD Zagreb

Crnogorski rukometni stručnjak, Veselin Vujović, prije nekoliko dana napustio je klupu RK PPD Zagreb, a kako je tada rečeno, zbog privatnih obaveza u Srbiji.

Tada je Vujović rekao da zbog osobnih razloga i privatnih problema nije u mogučnosti biti u Zagrebu, jer se mora vratiti u Srbiju, a kada riješi problem, ukoliko ga Zagreb bude želio, ponovo će se vratiti.

Danas je Vujović u razgovoru za hrvatske medije objasnio prave razloge odlaska sa klupe PPD Zagreba.

– Uložio sam u privatni posao. Imam veliku plantažu voća. Uzgajam kruške i trešnje. I upravo zbog tog posla morao sam se zahvaliti ljudima iz PPD Zagreba koji su na mene računali i u sljedećoj sezoni. Posao je takve prirode da bih morao često izostajati, a ništa ne želim raditi površno. Nisam zatvorio vrata PPD Zagreba i uvijek ću biti na raspolaganju kad me budu trebali. Naravno da moja trenerska karijera nije ni približno završila premda sam o kraju razmišljao već mnogo puta – zaključio je Veselin Vujović.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Ivano Balić se vraća u hrvatsku reprezentaciju

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Ivano Balić priključit će se stručnom štabu hrvatske rukometne reprezentacije. Balić …

Close