Home / Liga prvaka / Godine su najmanji problem: Šterbik najbolji vratar EHF Lige prvaka

Godine su najmanji problem: Šterbik najbolji vratar EHF Lige prvaka

Još jedno veliko priznanje dobio je legendarni čuvar mreže. Rukometaš Vardara Arpad Šterbik izabran je za najboljeg vratara Lige prvaka u ovoj sezoni, objavio je danas makedonski prvak na svojim službenim stranicama.

Kako se navodi, Šterbik je dobio više od polovice glasova navijača i novinara koji su sudjelovali u izboru kojeg je organizirala Europska nogometna federacija (EHF).

U najboljoj momčadi sezone su, pored Šterbika i Uwe Gensheimer (PSG), Sander Sagosen (PSG), Bjarte Myrhol (Skjern) Dika Mem (Barcelona), David Balaguer (Nantes) i Nikola Krabatić (PSG).

Za najboljeg braniča elitnog natjecanja izabran je Luka Karabatić (PSG), dok je najbolji mladi igrač Romain Lagarde iz Nantesa.

Objavljivanje idealne momčadi sezone i videa s izborom najljepših golova dio je najave EHF-a za završni turnir Lige prvaka, koji ćse predstojećeg vikenda biti odigran u Kolnu.

Europski prvak, momčad Vardara sutra u polufinalu igra protiv francuskog Montpelliera, dok drugi par čine dvije francuske ekipe PSG i Nantes.

Izvor: Sportarena.hr

Preporučujemo da pročitate..

EHF pomjerio Final Four Lige prvaka za decembar

Evropska rukometna federacija (EHF) ponovo je pomjerila završni turnir EHF rukometne Lige prvaka za decembar …

Close