Home / Ostalo / Četiri regionalna rukometna saveza iz Republike Srpske složno predložili kandidata za predsjednika RSRS

Četiri regionalna rukometna saveza iz Republike Srpske složno predložili kandidata za predsjednika RSRS

Na prijedlog Regionalnog saveza Banjaluka cetiri regionalna rukometna saveza iz Republike Srpske – regija Banja Luka, Prijedor, Bijeljina i Hercegovačko-romanijska na sastanku održanom u utorak, 22. maja, u Derventi odlučili su da jedinstveno predlože kandidata Damira Ćopića za predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske.

Izborna Skupština Rukometnog saveza Republike Srpske održaće se 27. maja u Banja Luci na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo RSRS, članovi upravnog odbora Republike Srpske, kao I članovi upravnog odbora BiH iz reda srpskog naroda. Iako navedena četiri regionalna rukometna saveza nisu bila saglasna sa terminom održavanja Skupštine RSRS odlučili su prisustvovati i predložiti najkvalitetnije kandidate koji će u narednom periodu, na najbolji način, raditi za dobrobit rukometa u RS.

Opredijelili su se za unapređenje rukometnog sporta kako u Republici Srpskoj, tako I u Bosni I Hercegovini, smatrajući da imaju sposobne kadrove, spremne da se uhvate u “koštac” sa novonastalom situacijom u Rukometnom savezu BiH.

Od ranije je poznato da je Regionalni savez Doboj predložio Marinka Umičevića za predsjednika Saveza RSRS.

Izvor: Sportdc.net

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Svetlana Ceca Kitić gost Rukometne akademije Nebojše Grahovca

Najbolja rukometašica svijeta svih vremena i vođa zlatne olimpijske reprezentacije koja je na Igrama u …

Close