Home / Egipat 2021 / Rukometne zvijezde pozivaju IHF da Svjetsko prvenstvo bude bez gledatelja
BERLIN, GERMANY - JANUARY 14: Uwe Gensheimer of Germany celebrates scoring a goal during the 26th IHF Men's World Championship group A match between Russia and Germany at Mercedes-Benz Arena on January 14, 2019 in Berlin, Germany. (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

Rukometne zvijezde pozivaju IHF da Svjetsko prvenstvo bude bez gledatelja

Uwe Gensheimer i još trinaest kapitena najboljih evropskih selekcija koje će nastupiti na Svjetskom rukometnom prvenstvu uputili su poziv Međunarodnoj rukometnoj federaciji (IHF-u), da preispita odluku o prijemu gledalaca na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu.

U zajedničkom pismu koje je upućeno Hasanu Mustafi, predsjedniku IHF-a, kapiteni pozivaju da se prvenstvo odigra pred praznim tribinama.

“Izuzetno smo zabrinuti zbog situacije s Coronom i odluke da gledatelji smiju prisustvovati utakmicama. Naša se zabrinutost povećala zbog pogoršanja situacije u nekim europskim zemljama. Sve ovo nas je potaklo na zabrinutost zbog turnira. Stoga bismo vas zamolili da preispitate odluku i da li je ovo najsigurniji način organizacije Svjetskog prvenstva i kako možete organizirati prijem gledatelja na utakmice dok u isto vrijeme ekipe budu morale biti u balonu.” stoji u zajedničkom pismu upućenom IHF-u.

Uz Gensheimera pismo su potpisali i danski rukometaš Niklas Landin, Domagoj Duvnjak i mnogi drugi.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Poznate grupe i raspored druge faze Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu

Svjetsko rukometno prvenstvo u Egiptu polako ulazi u završnu fazu. Nakon što je okončana prva …

Close