Home / SEHA / RK PPD Zagreb pred praznim tribinama sa Tatranom

RK PPD Zagreb pred praznim tribinama sa Tatranom

Ispred rukometaša Prvog plinarskog društva Zagreb uzvratni je dvoboj četvrtfinala ovogodišnje SEHA Gazprom lige protiv rukometnog kluba Tatran Prešov. Nakon povijesne pobjede u gostima, Zagrebaši imaju prednost od 4 gola iz prve utakmice. Utakmica koja vodi u Zadar na Final 4 SEHA Gazprom lige na rasporedu je sutra, u srijedu, 11. ožujka u 20:00 sati u dvorani Doma sportova 2. Izravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice SEHA Gazprom lige, biti će dostupan na Arena sport TV-u.

Na žalost, zbog novonastale situacije i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva o mjerama opreza za odgodu ili ograničenje organiziranih skupova, Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb je donio odluku o odigravanju utakmice pred praznim tribinama, time ne dovodeći u opasnost zdravlje naših navijača i prijatelja kluba.
 

Utakmicu su najavili glavni trener Veselin Vujović te reprezentativac Matej Hrstić.

Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba

Igranje utakmice pred praznim tribinama nije ohrabrujuće za nas u situaciji kada igramo jako važne utakmice, poput ove koja nas vodi na Final 4 SEHA lige kada je zaista važna podrška publike. Koncentrirani smo i pažljivi bez obzira na prednost iz prvog susreta jer je ekipa Tatran Prešova kadra upisati pobjedu i u gostima što su pokazivali u nastupima Lige prvaka i SEHA lige. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo još jednom jer bi time bili pravi i istinski sudionici Final 4-a bez sumnji da smo slučajno odigrali dobru utakmicu u Prešovu. Igrači su zdravi i nadam se da će tako ostati čime očekujem dobru utakmicu.

Matej Hrstić, igrač PPD Zagreba

Završili smo prvo poluvrijeme u Prešovu i sad nas u Zagrebu očekuje drugo poluvrijeme. Ne smijemo ući u utakmicu kao u Prešovu koju nismo otvorili na željen način. Dobro treniramo i uz jako dobru pripremu želimo ono s treninga preslikati na utakmicu koju moramo dobro otvoriti te ju odlučiti na početku kako se kasnije ne bi plašili konačnog rezultata.

Preporučujemo da pročitate..

Završni turnir SEHA lige pred publikom

Završni turnir SEHA lige igra se ovog vikenda u Zadru, a prema posljednjim najavama, uz …

Close