Home / Region / Hrvatska / Publika se vraća u dvorane i u Hrvatskoj

Publika se vraća u dvorane i u Hrvatskoj

Ljubitelji rukometa u Hrvatskoj ove srijede moći će bodriti RK PPD Zagreb i sa tribina. Naime, odlukom nacionalnog stožera, odobrena je kota od 200 gledatelja koji će moći posjetiti Arenu Zagreb u narednom kolu Lige prvaka u kojem će rukometaši PPD Zagreba na domaćem terenu dočekati RK Celje.

Susret između RK PPD Zagreb i RK Celje na rasporedu je u srijedu sa početkom od 20:45, uz direktan prijenos na Arenasport 1.

Interesantno je da je ovakva odluka uopšte i donešena obzirom da u Hrvatskoj već nekoliko dana broj novozaraženih prelazi hiljadu.

Važno je napomenuti da je Arena Zagreb druga najveća rukometna Arena u Evropi sa maksimalnim kapacitetom za rukometne mečeve od 15200 gledatelja.

Iz RK PPD Zagreb poručuju da će blagajne pred susret sa RK Celje biti otvorene u 17:00 sati, te će u prodaji biti dostupno 200 karata. Obavezno je nošenje maske tokom boravka unutar Arene Zagreb.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Ivano Balić se vraća u hrvatsku reprezentaciju

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Ivano Balić priključit će se stručnom štabu hrvatske rukometne reprezentacije. Balić …

Close