Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Pale se motori za nastavak Premijer lige BiH, Krivaja, Konjuh, Leotar, Gračanica i Borac u pogonu

Pale se motori za nastavak Premijer lige BiH, Krivaja, Konjuh, Leotar, Gračanica i Borac u pogonu

Zimska pauza za većinu ekipa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine završena je. Nakon novogodišnjih praznika velika većina klubova koji nastupaju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine danas su obavili prozivke svojih rukometaša, ćime su i zvanično startale pripreme za nastavak prvenstva.

Među prvima motore su upalili rukometaši Borca koji u nastavak sezone ulaze sa novim trenerom. Kao što je već od ranije poznato, rukometaše Borca će u nastavku sezone predvoditi legendarni Veselin Vujović.

Danas su sa pripremama startali i rukometaši Krivaje, Konjuha, Leotara i Gračanice. Nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine trebala bi početi 20.2. i iskreno se nadamo da ovaj put neće biti dodatnih odlaganja.

Prelazni rok u Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine i ove godine traje do 1.3. te će biti interesantno u narednom periodu pratiti razvoj situacije na tom polju.

Svim ekipama želimo dobro zdravlje i uspješne pripreme, kako bismo u nastavku gledali što je moguće bolji i kvalitetniji rukomet, a iskreno se nadamo i u prisustvo publike na tribinama.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

RK Derventa započeo pripreme: Potreban obećan novac za nastavak takmičenja

Rukometaši Dervente počeli su najneizvjesnije pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH, a …

Close