Home / BiH Rukomet / Omladinska takmičenja / Otpočeo rad rukometnog kampa na Jahorini

Otpočeo rad rukometnog kampa na Jahorini

Na Jahorini je počeo sa radom ovogodišnji rukometni kamp, u organizaciji bratskih klubova RK Bijeljina i RK Hajduk iz Beške. Kamp se održava u periodu od 1.07.-7.07.2020. god. i kamperi su smješteni u hotelu Nebojša koji pruža odlične uslove.

Učesnici Kampa su deca iz Beške, Kikinde, Bijeljine, Bačke Palanke i Zvornika. Zbog mjera koje su propisale nadležne institucije, ograničen je broj djece na Kampu ove godine. Pored dva treninga dnevno, djeca imaju i sportske radionice, šetnju u prirodi i posjete zabavnom parku.

Treninzi se održavaju na terenima OC Jahorina, a pod budnim okom trenera iz više klubova. Verujemo da će se djeca vratiti puna utisaka i stečenih novih rukometnih znanja, koja će ih učiniti boljim rukometašima i boljim drugarima.

Rukometni savez Vojvodine obezbedio je lopte, kako bi kamperi mogli nesmetano da rade i treniraju u odličnim uslovima, na svježem vazduhu.

Preporučujemo da pročitate..

Inicijativa iz Republike Srpske, naknada klubovima za edukaciju igrača

Predsjednik komisije za Omladinski rukomet Rukometnog saveza Republike Srpske, Obrenko Miljković, predložio je Upravnom odboru …

Close