Home / Region / Crna Gora / Crnogorcima se za Hrvatsku vraća najbolji igrač

Crnogorcima se za Hrvatsku vraća najbolji igrač

Vuko Borozan bit će na crnogorskom popisu, ali još nije posve izvjesno da će i igrati protiv Hrvatske.

9. i 14. lipnja u Osijeku i (vjerojatno) u Podgorici Hrvatska i Crna Gora igrat će za odlazak na Svjetsko rukometno prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj.

Dok je Lino Červar svoj kadar objavio u srijedu, Crnogorci još nisu, no puno je važnije da bi se na njemu trebalo naći ime najboljeg igrača Vuke Borozana. 

“Na spisku će biti Vuko Borozan. Znam da to najviše zanima rukometnu javnost. Većih iznenađenja kada je spisak u pitanju neće biti i ne može u odnosu na Europsko prvenstvo”, rekao je za Sportklub crnogorski izbornik Dragan Đukić.

S ponajboljim europskim šuterom crnogorske šanse rastu, međutim, još uvijek nije posve izvjesno da će on i igrati. Svejedno Đukić je svjestan tko je favorit u dvije utakmice.

“Hrvatska je veliki favorit i to je jasno svima. Međutim, u sportu ne pobjeđuje uvijek bolji i to je razlog zašto ljudi vole sport. Cijenimo i poštujemo Hrvatsku, njenu kvalitetu i rezultate koje ostvaruje u proteklom desetljeću. Međutim, ne želimo i nećemo se sigurno predati bez velike borbe. U tom slučaju možemo se nadati pobjedi, iznenađenju i plasmanu na Svjetsko prvenstvo.”

Izvor: Sportarena.hr

Preporučujemo da pročitate..

Video: Pogledajte jednu od najljepših odbrana u historiji rukometa …

Rukometašice Budućnosti poražene su jučer u Rostovu na Donu od istoimenog ruskog tima 24:22 (13:11), …

Close