Najnovije
Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Zoran Dokić nakon remija sa Borcem: Mnogi drugi faktori utiču na našu igru

Zoran Dokić nakon remija sa Borcem: Mnogi drugi faktori utiču na našu igru

Zoran Dokić trener Rukometnog kluba Derventa nakon remija sa Borcem u srijedu veče pred domaćom publikom 27:27, rekao je da je to bila  jedna ineterasnta utakmica za gledanje.

“Bila je ovo jedna dinamična utakmica. Mislim da su moji momci i igrači Borca igrali korektno. Publika je uživala u utakmici. Tri puta smo se vratili iz minus tri, međutim ne možemo tako doći do pobjede. Ipak, uzeli smo bod jednom Borcu, a mogli smo i izgubiti, a čak i slaviti”, istako je Dokić

Strateg Dervenćana osvrnuo se i  na partije tokom polusezone, ali i na sudije koje su im sudile tokom tih mečeva.

“Očekujemo svi bolje igre u nastavk, krenuvši od samih nas, pa navijača i ljudi u klubu. Ima tu dosta fakotora koji utiču na našu igru. Nama su dvojac sudija Konjičanin, koji su najbolje u BiH i čestitam im na tome, više puta sudile na domaćem terenu. Ali od kada sam u ja u Derventi već šest godina, samo su nam jednom sudili u gostima. I postavljam otvoreno pitanje, do kada će dva tri kluba biti povlašetan u Premijer ligi, a ostali kako se snađu. Ovi rezultati Dervente nisu skrojeni samo našom dobro ili lošom igrom, ima tu dosta faktora”, zaključio je Dokić.

Za derventske rukometaše slijedi zimska pauza. Drugi dio sezone kreće su feburaru naredne godine, a tada će u 14. kolu dočekati Maglaj.

Piše: Slobodan Živanić

Preporučujemo da pročitate..

Minimalna pobjeda Krivaje nad Konjuhom

Rukometaši Krivaje večeras su na domaćem terenu u okviru petog kola Premijer lige Bosne i …

Close