Home / SEHA / Zlatko Saračević: Biti će to jedna teška utakmica, ali moramo pobijediti!

Zlatko Saračević: Biti će to jedna teška utakmica, ali moramo pobijediti!

U jedanaestom kolu SEHA – Gazprom lige Lavovi će ove srijede, 13. prosinca , u Areni Varaždin od 19:00 sati ugostiti GolužinTatran iz Prešova. Izravan prijenos najboljih hrvatskih i slovačkih rukometaša možete pratiti na programu Arena Sport 2.

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj  u Trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica, hrvatsko – slovački dvoboj najavili su trener Prvog plinarskog društva Zagreb, Zlatko Saračević i mlado lijevo krilo, Valentino Ravnić.

Nastavljamo ovaj ritam: svaka tri-četiri dana utakmica. Prešov je sada na redu, ekipa koja nas je glatko dobila, pet razlike. Biti će to teška utakmica, biti će otprilike isto kao što je bilo u Našicama. Što se tiče stanja u ekipi, Lučin bi trebao od danas biti u punom pogonu tako da bi se trebao vratiti u ekipu, a Žarko Marković se oprostio s igračima, tako da jedan igrač  manje.  Nadam se da će Vuglač biti zdrav, jer je imao problema s virozom. Imamo još dvije utakmice do kraja ovog dijela sezone. Te dvije utakmice moramo dobro odigrati i pobijediti. Keta je s druge strane, moj veliki prijatelj već 25 godina, tako da će tih sat vremena biti izazov, a još veće zadovoljstvo ga pobijediti. Nadam se da će publike biti u Varaždinu jer nam treba podrška s tribina. Bit će to jedna teška utakmica, ali moramo pobijediti.” Kazao je strateg PPD Zagreba Zlatko Saračević.

Valentino Ravnić je dodao: “Moramo ove dvije utakmice  koje su ostale  odraditi korektno. Mislim da sve osim pobjede ne dolazi u obzir. Tatran nam je konkurent za Final Four SEHA – Gazprom lige. Ne smijemo si dopustiti nekakav kiks doma. Moramo dati sve od sebe da odradimo utakmicu kako treba.”

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Zagreb protiv Ljubuškog stigao do prve pobjede u novoj sezoni

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb stigli su do prve pobjede u službenim utakmicama u sezoni 2018. / 2019. …

Close