Home / Region / Hrvatska / Zlatko Horvat: Bilo je teško donijeti ovu odluku

Zlatko Horvat: Bilo je teško donijeti ovu odluku

Legendarni kapiten Zagreba, Zlatko Horvat, nakon 25 godina napustio je redove hrvatskog prvaka, te će karijeru nastaviti u Makedoniji gdje će nositi dres Metalurga.

Korona je učinila svoje, nakon smanjivanja budžeta u Zagrebu, nisu uspjeli pronaći zajedničku rijeć za Horvatom, što je ovo iskusno krilo ponukalo da pronađe svoj prvi inozemni angažman u 35 godini života.

I sam Horvat kaže da mu je bilo teško donijeti ovakvu odluku.

“Bilo je teško donijeti ovu odluku. Imao sam pregovore sa Zagrebom, ali došla je korona. Pale su financije i htio sam probati nešto novo. Došla je ponuda iz Makedonije gdje sam se vidio u njihovom novom projektu. Potpisao sam na godinu dana”; rekao je Zlatko Horvat.

Zagreb su napustili Damir Bičanić koji odlazi u penziju, a došlo je i do smjene na klupi. Veselin Vujović je napustio tim, a za novog trenera postavljen je Igor Vori. Takođe i dugogodišnji trener golmana Mario Kelentrić, nakon 12 godina više neće biti dio stručnog štaba Zagreba.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Ivano Balić se vraća u hrvatsku reprezentaciju

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Ivano Balić priključit će se stručnom štabu hrvatske rukometne reprezentacije. Balić …

Close