Home / Region / Slovenija / Vujović nastavio rat s EHF-om: Kada se približim sucima, osjetim alkohol

Vujović nastavio rat s EHF-om: Kada se približim sucima, osjetim alkohol

Slovenski izbornik nastavio je “biranim” riječima govoriti o EHF-u.

Veselin Vujović kažnjen je s tri utakmice zabrane vođenja svog kluba u Europi zbog “bliskog” kontakta sa sucima utakmice EHF kupa između Nexea i Kopera.

Kazna se može smanjiti i na dvije utakmice ako prođu dvije godine, no gostujući na radio Marci, Vujović je nastavio svoj rat s Europskom rukometnom federacijom.

“Čim podignem glas, kazne me. Više vole one koji šute. Kad je natjecanje, uvijek su u najboljim hotelima, voze se u najboljim automobilima, biraju što će jesti u hotelima, a timovi se žale na lošu hranu, prijevoz… I ja vidim da naš sport ne napreduje s tim ljudima. I znam da će me kazniti kada čuju ove izjave, ali neka, jer kako god, ja sam ponosan i nisam uplašen”, rekao je i nastavio.

“Neću reći da sam nevin, ponekad ne mogu izdržati neke stvari. U nekim odlukama ne postoji namjera, svjestan sam toga, no teško se nosim s tim. Ali isto tako svi znamo da su Danci, Francuzi i Nijemci nedodirljivi.”

Potom je otišao još malo dalje i riskirao novu kaznu.

“Kada naprave pogrešku, a ja skočim i ponekad osjetim miris alkohola. Htio sam to staviti u zapisnik već, ali delegat i predsjednik preporučili su da ne stavljam jer bi kaznio nas, a ne njih. Jednom te pokradu, pa te drugi put smiruju, pa dođe do toga da suđenje bude skandalozno u moju korist… Žive od ovog sporta, a imaju samo svoj interes”, zaključio je slovenski izbornik.

Izvor: Sportarena.hr

Preporučujemo da pročitate..

I Slovenci završili, Celje prvak

U četvrtak poslijepodne održana je vandredna sjednica klubova NLB lige, gdje je donešena odluka o …

Close