Home / Region / Hrvatska / Veselin Vujović ponovo preuzima Zagreb

Veselin Vujović ponovo preuzima Zagreb

Nakon teškog poraza od danskog Aalborga u drugom kolu EHF Lige prvaka, čelnici Zagreba, odlučili su da se zahvale slovenačkom stručnjaku na klupi Zagreba, Branku Tamšeu. Za danas u 12:00 sati zakazana je vandredna konferencija za medije, na kojoj će vjerovatno biti predstavljen i novi trener ekipe Zagreba.

Kao njegov potencijalni nasljednik pominjalo se ime Veselina Vujovića, koji je u razgovoru za 24sata.hr i sam potvrdio tu informaciju.

“Istina je, vraćam se u Zagreb, potpisat ću na tri godine. Dođite sutra u 12 sati pa ćete me vidjeti na predstavljanju. Opet ću biti trener, potpisujem na tri godine. To je sve što mogu reći”, kazao je Vujović.

Vujović se tako po drugi put u trenerskoj karijeri vraća na klupu Plinara, a prethodno ih je vodio od 2014. do 2016. Trenutno je selektor Slovenije te će tako paralelno voditi hrvatskog prvaka i slovensku reprezentaciju.

S klubom je osvajao hrvatsko prvenstvo i Kup, a najveći uspjeh bilo mu je četvrtfinale Lige prvaka 2016. godine kada su senzacionalno u Manheimu izbacili Rhein Neckar Loewen.

Nakon njegovog odlaska iz Zagreba na klupi Hrvatskog prvaka sjedili su Kasim Kamenica, Silvio Ivandija, Zlatko Saračević, Lino Červar i Branko Tamše. Niti jedan od navedenih trenera nije ispunio očekivanja čelnika ovog kluba.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Zabrinutost u PPD Zagrebu: ‘Lako je moguće da će se igrati samo nacionalna prvenstva’

Rukometna prvenstva i europski kupovi su u neizvjesnosti, nitko nije siguran da će sezona moći …

Close