Home / Hrvatska 2018 / Veselin Vujović obrušio se na hrvatski gradić: ‘Iskreno, ne znam što ćemo uopće raditi u toj vukoj…’

Veselin Vujović obrušio se na hrvatski gradić: ‘Iskreno, ne znam što ćemo uopće raditi u toj vukoj…’

Temperamentni izbornik Slovenije Veselin Vujović nije baš oduševljen mjestom gdje je slovenska reprezentacija smještena. Momčadi iz varaždinske skupine smještene su u Svetom Martinu na Muri, a pred Slovenijom su bila tri slobodna dana od posljednje utakmice na turniru s Danskom.

“Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana stanke. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoj…, kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka. Nešto ćemo izmisliti, razmišljam da ih pustim na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici”, rekao je slovenski izbornik, Crnogorac Veselin Vujović, čije riječi prenose Sportske novosti.

Iako je Sveti Martin selo od dvije i pol tisuće stanovnika, nije zaslužio da ga izbornik jedne tako ozbiljne reprezentacije, čovjek koji uživa takvu rukometnu reputaciju tako pogrdno naziva. Sigurni smo da reprezentacijama u hotelu ništa ne nedostaje jer je organizacija prvenstva na visokoj razini.

Slovenija je u Varaždin stigla samo s jednim bodom, na kojem je i ostala nakon poraza od jake Danske i nema više šanse za plasman u polufinale. Sljedeći susret u grupi II Slovenija igra sutra protiv Španjolske, a dan nakon čeka ih posljednji sraz u grupi protiv Češke.

Izvor: Sportski.net

 

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close