Home / Region / Hrvatska / Veselin Vujović: Kada riješim problem koji imam, ukoliko me Zagreb bude htio, rado ću se vratiti

Veselin Vujović: Kada riješim problem koji imam, ukoliko me Zagreb bude htio, rado ću se vratiti

Veselin Vujović više nije trener Rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb.

U klub je došao u rujnu 2019. godine te se zadržao svega osam mjeseci na poziciji glavnog trenera. Za to vrijeme klub se plasirao na Final 4 SEHA-Gazprom lige te je grupnu fazu Velux – Lige prvaka završio na sedmom mjestu sa pet osvojenih bodova. Zbog pandemije izazvane virusom Covid-19, Nacionalno prvenstvo i Kup se nisu igrali.

“Nažalost zbog osobnih razloga i privatnog problema kojeg ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb ali na dva mjesta ne mogu biti u isto vrijeme. Kada riješim problem koji imam, ukoliko RK PPD Zagreb to bude htio, ja ću se rado vratiti. Zahvaljujem vodstvu kluba na razumijevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratit ću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ukoliko situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak. – izjavio je na odlasku Veselin Vujović.

Vodstvo, stručni stožer, igrači i zaposlenici se zahvaljuju g. Veselinu Vujoviću na korektnom i fer odnosu kroz ovaj period njegovog drugog boravka na klupi RK PPD Zagreb!

Preporučujemo da pročitate..

Zabrinutost u PPD Zagrebu: ‘Lako je moguće da će se igrati samo nacionalna prvenstva’

Rukometna prvenstva i europski kupovi su u neizvjesnosti, nitko nije siguran da će sezona moći …

Close