Home / Region / Hrvatska / Veselin Vujović: Kada riješim problem koji imam, ukoliko me Zagreb bude htio, rado ću se vratiti

Veselin Vujović: Kada riješim problem koji imam, ukoliko me Zagreb bude htio, rado ću se vratiti

Veselin Vujović više nije trener Rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb.

U klub je došao u rujnu 2019. godine te se zadržao svega osam mjeseci na poziciji glavnog trenera. Za to vrijeme klub se plasirao na Final 4 SEHA-Gazprom lige te je grupnu fazu Velux – Lige prvaka završio na sedmom mjestu sa pet osvojenih bodova. Zbog pandemije izazvane virusom Covid-19, Nacionalno prvenstvo i Kup se nisu igrali.

“Nažalost zbog osobnih razloga i privatnog problema kojeg ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb ali na dva mjesta ne mogu biti u isto vrijeme. Kada riješim problem koji imam, ukoliko RK PPD Zagreb to bude htio, ja ću se rado vratiti. Zahvaljujem vodstvu kluba na razumijevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratit ću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ukoliko situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak. – izjavio je na odlasku Veselin Vujović.

Vodstvo, stručni stožer, igrači i zaposlenici se zahvaljuju g. Veselinu Vujoviću na korektnom i fer odnosu kroz ovaj period njegovog drugog boravka na klupi RK PPD Zagreb!

Preporučujemo da pročitate..

Veselin Vujović više nije trener RK PPD Zagreb

Rukometaši PPD Zagreba ostali su bez trenera. Crnogorski stručnjak Veselin Vujović odstupio je sa pozicije …

Close