uto. apr 7th, 2020

Svijet Rukometa

Rukomet sa dušom!

Veselin Vujović brutalno iskren: ‘Daleko smo od ozbiljne ekipe i ozbiljnog rukometa’

2 min read

Trener PPD Zagreba Veselin Vujović bio je brutalno iskren nakon domaćeg poraza od Celja u 8. kolu Lige prvaka.

Hrvatski je prvak u Zagrebu izgubio od Celja 27:31, te je sve dalje od plasmana u osminu finala.

“Daleko smo od ozbiljne ekipe i od ozbiljnog rukometa. Celje nas je nadigralo u svim segmentima. Golmani nisu imali svoj dan, igrali smo lošu obranu i bili smo još lošiji u napadu”, rekao je Vujović u prvoj izjavi za HRT.

Zanimljiv je Vujovićev odgovor bio na pitanje zašto su igrači u utakmicu ušli uplašeni?

“Kad nemate kvalitetu, onda se plašite, to je jasno. Kada imate kvalitetu, imate sampouzdanja, želje, borbenosti. Ispada da smo bolje igrali u Celju nego ovdje. Ili je Celje možda igralo lošije, pa smo se mi zavaravali. Mi smo danas bili uplašeni. Danas smo primili 30 i nešto golova, da zabili smo 27, ali daleko je to od onoga što ja tražim i ako ubrzo ne dovedemo par igrača na nekoliko bitnih pozicija, teško da ćemo biti favoriti i za osvajanje domaće titule”, dodao je Zagrebov trener.

“Mi nemamo zapravo desnog vanjskog. Iskreno ne znam što bih vam rekao. Mislim da su ljudi koji su gledali ovaj Zagreb i jače ga kritizirali, govorili da je to skup loših igrača, izgleda da su bili u pravu. Ja sam izgleda malo zaletio, ali bože moj, izvući ćemo nešto. Ima tu igrača koji zaslužuju pažnju, koji zaslužuju dres Zagreba i da u narednim sezonama pokažemo da postoji neka strategija koja će ponovno dovoditi gledatelje u dvoranu i koja će ponovno dovoditi do pobjeda”, zaključio je trener PPD Zagreba koji je dodao da se u rekonstrukciju momčadi kreće već u ponedjeljak.

Izvor: Sportske Novosti

Close