Home / BiH Rukomet / Reprezentacija / Šuman je znao kome da se zahvali nakon pobjede u St. Gallenu

Šuman je znao kome da se zahvali nakon pobjede u St. Gallenu

Izabranici Bilala Šumana odigrali su možda i najbolju utakmicu otkako je nekadašnji bivši reprezentativac BiH preuzeo selektorsku poziciju. Najbolji bh. rukometaši večeras su u St. Gallenu sa 24:21 savladali Švicarsku, sasvim zasluženo.

– Prvo što mogu da kažem jeste da čestitam momcima na onome štop su večeras pokazali. Bilo je tu karaktera, želje, volje i htjenja. Mislim da je ovo samo prvu poluvrijeme jer smo tako gledali na ovu utakmicu – rekao je selektor najboljih bh. rukometaša Bilal Šuman.

– Ove stvari koje su večeras bile dobre sigurno ćemo nastaviti raditi. One koje su bile manje dobro pokušat ćemo popraviti i da dočekamo Švicarsku u prepunom Mejdanu. Nadam se da ćemo pokazati istu želju i htjenje u Tuzli. Uz sve rečeno još jednom se želim zahvaliti igračima na večerašnjoj igri, ali i publici koja je stigla da nas bodri – dodao je Šuman.

Posljednji i odlučujući susret kvalifikacija za SP, odnosno za plasman u baraž, naši najbolji rukometaši igraju 13. januara u tuzlanskom Mejdanu.

Izjava selektora Bilala Šumana nakon fantastične pobjede protiv Švicarske! 🇧🇦

Posted by Rukometna reprezentacija BiH on Mittwoch, 10. Januar 2018

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Selektor Nebojša Golić objavio spisak juniora za turnir “Rukomet je moja budućnost”

Selektor juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, gospodin Nebojša Golić, objavio je spisak rukometaša godišta 2000. …

Close