Home / Region / Srbija / Srpski izbornik dobio prijeteću poruku od svog reprezentativca: “U šoku sam, još se tresem”

Srpski izbornik dobio prijeteću poruku od svog reprezentativca: “U šoku sam, još se tresem”

Nema kraja skandalima u srpskom rukometu nakon što su reprezentativci te zemlje završili tek na 12. mjestu na Europskom prvenstvu.

Izbornik Jovica Cvetković nakon prvenstva optužio je igrače da se nisu dovoljno borili, da su unaprijed rezervirali avionske karte za odlazak iz Zagreba i da su se opijali.

Igrači su uzvratili i tvrdili da ih je Cvetković pijan vodio na utakmicama i da se u takvom stanju potukao s potpredsjednikom Saveza. Osim toga, tvrde i da nije znao u kojim klubovima njegovi igrači nastupaju te da nije poznavao niti 85 posto suparničkih rukometaša.

Nova epizoda ove sapunice dobila je nastavak kada je Cvetković otkrio da je dobio prijeteću poruku od Petra Nenadića, najboljeg reprezentativca Srbije.

“Svi smo bili taoci Petra Nenadića. On je prvo rekao da neće igrati, ali to nije rekao meni, već prijateljima iz reprezentacije, a onda se predomislio. Poslije prvenstva sam dobio prijeteću poruku od njega, što nadilazi granice sporta. Strašno sam se uplašio, evo još se tresem.”

Otkrio je i sadržaj poruke.

“Vodi dobro računa što pričaš o nama jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš. Nemoj lagati da smo izlazili i prati sebe svojim neznanjem i alkoholom! Srami se svojih godina i laži.”

Izvor: Index.hr

Preporučujemo da pročitate..

Žikica Milosavljević novi je trener Crvene zvezde

Rukometni klub Crvena zvezda imenovao je Žikicu Milosavljevića za novog šefa struke. Legendarno desno krilo …

Close